Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samling till avsked för sonen med familj som flyttar till Amerika. Med barn och respektive samt barnbarn. De två barnbarnsbarnen hunnit somna då bilden togs.Lagt ut en utställning om detta idag poeter.se Bild:Tomas Enblom, min måg.


Familjeträff.


Tårar, tårar och åter tårar

försöker förtränga dem

då vi möts. Svårt nog ändå.


Outhärdlig smärta

värsta hitintills...

och såren blöder


Så kom jag att tänka

att det är stort att

få känna saknaden


Många människor

har ingen att sakna

eller saknas av ingen





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-08-14 15:58



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint å vilken fin familj du har! Å detta hade jag missat! Bless you sister! Niliboy
2017-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Avsked är alltid känslosamma...en berörande text...
2017-08-18

  Eva Helene VIP
Så sant och klokt tänkt!
2017-08-16

  Anya VIP
Så kloka ord om saknaden och bristen på den. Du är rik som har en så fin familj. Antagligen beror det på dig och din värme.
2017-08-16

  Salvation Pepper
Familjen är kärnan för social hälsa.
2017-08-15

    ej medlem längre
Ja en sådan stund är förfärligt svår! Skönt dock att du har några kvar här hemma som får vara till tröst!
Fin bild på familjeträffen!
2017-08-14

    Birgersdotter VIP
Dina ord säger allt!Förstår kram
2017-08-14

  Palett
Så fin bild av er alla inför avskedet, jag förstår det känns smärtsamt med din
son så långt bort.
2017-08-14

    ej medlem längre
Tårar och glädje blandas i avskedets stund.
2017-08-14

  mare VIP
Fin bild Bibbi
och dina ord
säger så mycket
kram!
2017-08-14

  i af apa
Så är det! Även att sakna kan vara stort.
2017-08-14

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin reflexion.Saknaden och minnen tillhör nuet.
Kram. TBG.
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP