Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanliga näringsfång i Stockholm

Jag hör en dag på radion en intervju med en kvinna i 20-årsåldern som har fullt upp med att sälja sex till män som hör av sig på olika appar. Det är en stadig inkomstkälla eftersom det kan komma 200 förfrågningar per dag.

Under tiden för Pride-festivalen när jag var ute och handlade, såg jag två romer rustade med två stora plastsäckar fulla med flask-och burkpanter, som de står och lägger ned i pantautomaten.

Det finns verkligen plats för entreprenörer i ovanliga näringsfång.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-14 19:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det finns många olika sätt att försörja sig på, en del viill ha pengar till livets överflöd, andra till livets nödtorft.
Sannerligen skilda världar!
2017-08-14

    Ordkonstnär
Du tror inte män säljer sex via appar då? Den högst ökande prostitutionsgruppen i samhället. Unga killar. Det ser jag majoriteten av killarna på dejtingsajter som, potentiella sexköpare eller prostituerade. För män har lägre sexuell moral och drivs mer av den. Vi kvinnor klarar oss utan sex.
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP