Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt-Rimmat 52 (På ljudspelare)



Prydnad

Många kan inte alls,
när man ber dem att tiga
tar de fram sin giga
och spelar en vals
så falskt och så illa
att dansparen lätt kunde trilla.
Jag kan inte alls
spela en vals
och vankar
i sorg
på gråhetens torg
och klankar
ett ord eller två
och bereder mig gå.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-27 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP