Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tåget

Perrongen i rörelse
Tågets lysen mot mig bländande
Ett kliv fram
Det blev stopp i trafiken den dagen
Ur högtalarna utropades det
Ersättningsbussar pga olycka
Jag hörde de var tvungna att trösta chauffören
Han var i chock
Tidningen nästa dag rapporterade jag var inte i ett stycke
Frakta hem delarna till familjen blev dyrt
Mörkt körsbärsträ sänktes ner i jorden
Jag tror jag grät på min egna begravning
Kaffet var vidbränt
Så kan vi inte ha det

Och så stod jag kvar
tänkte på avståndet mellan vagn och plattform
och åkte hem




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-14 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H