Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelbild

Två stora ögon som inte vill se

Som längtar efter att få blunda byta fokus 

En mun som försöker dölja känslor

Som väljer att förbli försiktigt stängd

Ett utslaget hår som går i vågor

Som jag längtar efter att få dra för

Huvudet försiktigt nedböjt

Som om det kunde gömma sig 

Snabba andetag får kroppen att röras

Som om den inte klarade att stå still

Händer hängande längs sidorna 

Som skakar av ansträngning att vara stilla

En minut av osäkerhet och längtan bort

Som får mig att känna oro

Inte bara för att jag måste se det

Som jag så länge valt att blunda för

Utan även för hur lätt jag krymper

Som en skyldig till ett brott att vara jag 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-12 00:08



Bookmark and Share


  ULJO
Berör mig djupt
2017-11-14

  Lars Hedlin
Djup och mycket starkt!
2017-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2017-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP