Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solfjäder



I vanliga fall
smygande
jag har några sekunder innan den
härskar och söndrar

Idag
vaknade utan
en tickande bomb
granne med hjärtat


*

Solen gick upp över Göteborg
vattnet välkomnade den
jag tänkte på
män och vad de gör med mig

Igår skrev vi
hackigt och nervöst, inte alls som jag
men vi skrev och jag överlevde
kanske just för att vi gjorde det

Jag behöver en som han
en att pussas i hörnen med
en att sova med
ett tidsfördriv, ett tankefördriv

Det blir kanske
ingenting
av allt det här men
mamma har sagt att jag måste stanna i nuet

I nuet går solen upp
glittrar sig över älven
sprayar himlen röd och orange
bomben sover i bröstkorgen

*

Igår satt vi på fiket i timmar
pratade sex och särlevnad
skrattade och grät
målade framtidens konturer

Behöver du ha sex ska du ha sex sa han
erbjöd mig en kyss på halsen
jag påminns av
hur många halskyssar jag har kvar att få
och alla gånger tiden kommer falla bättre än den gör nu,
veckla ut sig som en solfjäder






Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-15 05:50



Bookmark and Share


    Taly
mycket bra - solfjädern vecklas verkligen ut.
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

mögel