Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyrtiosex

jag tänker på en annan, inte den i fönstrets reflektion utan han som är jag,
han som är tolv med fotbollsdrömmar,
han som är femton med en kraschad världsbild,
han som är tjugo med ett destruktivt förhållande,
han som är trettio och nyföräldraförvirrad,
han som är trettioåtta nyskild och nykär,
han som är fyrtio och full av terapi,
han som är fyrtiosex och fylld av livet,
han som är jag
där är jag ju
i fönstrets reflektion,




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 530 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2017-08-15 08:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lite som minnet av en repig EP plus ett
2017-08-20

  Flisan
Vill så gärna förklara varför jag ger dig en applåd och bokmärker, Men jag vågar inte.
2017-08-20

    ej medlem längre
alla är vi sökare
efter jaget
i nuet
kram <3
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin