Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mit eget foto: Copyrighter : soligajag_1


Lugnet innan stormen

Vilken lycka jag känner inför dagarna
och allt som är nära.

Detta lugn som har landat inom mig är
ett tecken på min styrka och tryggheten som den bär med sig .

Att erkänna för sig själv att man duger , ta en dag i sänder
för att komma tillbaka till aktivitet och mål.

Ge inte upp säger den goda som landar på ena axeln,
du har så mycket att tillföra med dina erfarenheter
och glada inre!

Vissa dar rullar tåget i tusen knyck utan att bromsa.
Andra dagen är som ett töcken av svarta moln som
hopar sig.

Nu börjar allt flyta och sätta sig på plats.
Lugn o fin.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-15 09:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Just så...man får ta en dag i taget...bra...
2017-08-18

    ej medlem längre
Din inre styrka ger lugn och trygghet alla dagar.
2017-08-15

  ULJO
Hoppas tåget stannar vid en harmonisk station.
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP