Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: © ULJO


Äkthet och hopp

Det skönaste jag vet
är att höra andetagen
och känna din närhet
när du ligger här bredvid
vill gärna dig beröra
men vill dig inte väcka
låter närheten vara
nu här i rum och tid

Det skönaste jag vet
är att ta din hand
trycka den så varsamt
när solstrålarna lyser
vandra vid din sida
genom höstlövens skog
få ge dig empati
när själslivet fryser

Det skönaste jag vet
är umgänget med dig
på caféet vid torget
en måltid för två
resa till ett äventyr
till någon kontinent
få vara vid din sida
där havets färg är blå

Det skönaste jag vet
är kärleken du ger
att känna att känslorna
bär äkthet och hopp
tiden den tillsammans
på vingar ut i rymden
så vacker och sällsynt
som blommans knopp

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 691 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-29 11:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket varm och fin dikt...
2018-11-03

    ej medlem längre
En fin kärleksförklaring.
2018-10-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett "scoop"
om att vara
ihop, med
kärleksknop
säg finns det
bättre lyckorop?
2018-10-30

  Sommarina VIP
Så fint. Det bästa som finns, är kärleken.
2018-10-29

  Blomma-Stjärna VIP
underbar som blommans knopp
din rimmade vers
om äkthet och hopp!
2018-10-29

  Karina"Kia"
Kärlekens värme och närhet att dela på...att vara i närHET av varann!
2018-10-29

  Nils-Robert
Så fina rader om äkta kärlek
2018-10-29

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat
2018-10-29

    Dan Myrbeck
Fin skaldhyllning till kärleken
och den aktuella personen!
2018-10-29

  DavidM VIP
Varmt och väldigt njutbart alster att ta del av.
2018-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbart vacker och själfull kärleksdikt!
2018-10-29

  Eva Helene VIP
En kärlekens höga visa, fint!
2018-10-29

  Marita Ohlquist VIP
En underbart vacker text som förmedlar glädjen över att älska och att vara älskad!
2018-10-29

  Anya VIP
Fint om kärleken. Diktarjaget har sannerligen haft tur, eller så är det skicklighet, som har funnit denna kärlek.
2018-10-29

  Solstrale VIP
Fantastiskt njuter fullt ut av dina raders symfoni!
2018-10-29

  lodjuret/seglare VIP
Något skall dig gäcka, likt havets liv i en snäcka, likt kärleken till allt av njut, som om livet vore ett spjut, att kasta bort eller skyndsamt väcka.
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO