Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En solskens historia!

Det var en vacker dag då jag kände mig riktigt lycklig
och glad som jag bestämde mig för att gå ner till sjön
och stranden för att ta mig ett litet bad
För solen sken varm på en klarblå himmel
Vilket var tur det
För där på stranden i sanden låg kvinnan som jag har
sökt med ljus och lykta i så många år
Kvinnan som jag ville ha
Ha med mig i livet varenda dag
Så när jag slog mig ner alldeles bredvid henne och tittade
in i hennes underbart vackra ögon så började vi båda
skratta som om vi två hade känt varandra hela livet
För själv så släppte jag en och annan glädjetår då vi helt
plötsligt tog varandra för givet
Vilket inte är överdrivet
För än idag så vet vi två om att vi var ämnade för varann
då våran kärlek ännu består
Något som bara kan ha stått i stjärnorna, såvitt jag förstår
För innan den här lyckliga dagen hade jag ju bara gått
omkring som en katt på het gröt med ett öppet sår
Så när jag träffade på henne så förändrades allting
Men så är hon också så himla otroligt vacker och söt
min älskling
Och titta på mig nu och säg mig hur jag mår…

Det var en vacker dag!

Ken Cassel
15/8-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-15 12:16



Bookmark and Share


  aol
Gillas bravo mer av såna historier,
2017-10-04

  peter markurth
Bra
2017-09-26

  ResenärGenomLivet VIP
Sådana historier behöver vi läsa om oftare...tack för den...
2017-08-18

    ej medlem längre
Nu mår du nog som en prins tänker jag! Det var en riktig solskenshistoria!
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel