Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


EVIGHETERS KRÅNGEL

 

 

känner en irritation

internet fungerar illa

 

har inte kunnat skriva

har inte kunnat tacka

har inte kunnat gilla

har inte kunnat logga in

 

ibland faller det på det

om jag ska kunna finnas

för alla dem jag känner här

 

just nu en minut 

lyckades jag titta ut

 

flyktigt dock skulle jag tro....

ho ho! vill gneta och gno

men hehe det ville inte internet

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-15 12:54



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Din text är fylld av medkänsla och empati och humoristisk. Bea skriver. Hoppas det fixar sig .
2017-08-16

  DavidM VIP
Härliga rader. Tekniken är bra när den fungerar.
2017-08-16

    Peter Söderqvist
Trevlig text. Det blev en dikt om postmoderna problem.
2017-08-15

  ULJO
Tekniken har sina sidor. Men det finns alltid lösningar. Lycka till
2017-08-15

    ej medlem längre
Så kan det vara ibland, tyvärr. :-( Hoppas att det löser sig till det bättre snart. :-)
2017-08-15

  alicja lappalainen VIP
Den tekniska utvecklingens mörka sidor. :)
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP