Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes allt

 

Hennes skönhet var hypnotiserande 

hennes förvirring talande,

hennes sorg hjärtskärande

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-15 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP