Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oss


säkrat

och folk bara skrattar

och lever om rullan rullorna glömda

och planerar

torrt löv faller ned blåser bort

jag vet att en molekyl kommer igen

i annat organiskt

men




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-15 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varm kram <3
2017-08-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Men? menade du män, man, men då mennen = dålig deodorant, inte Calvin Cleine !?
2017-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Alla får skörda det man sått.
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Taly