Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mammaliv


BLODSTÄNK - haiku

Slagen haglade

hjärteblod stänkte på golv

kärlek dog sakta




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-08-15 17:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hu så tragiskt...den kändes...
2017-08-18

    ej medlem längre
Kärnfullt och drabbande om våld som slår den djupa kärleken i spillror.
2017-08-16

  DavidM VIP
Tung, stark dikt.
2017-08-16

  Anya VIP
Oj...detta var starkt. Tänker att ett barn blir slaget men tänkte också på en nära anhörig som blev slagen av sin tonåring. Våld är komplext och det lyckas du förmedla på dessa få rader.
2017-08-16

  Annaemi VIP
En haiku som slår hårt, skakande.
2017-08-16

    ej medlem längre
Starkt och välskrivet.
2017-08-16

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Kärlek kan dö sakta av flera orsaker.
Detta måste vara en av de värre.
Stark haiku. Kram TBG.
2017-08-15

  Poeten Salvador VIP
Bra kontrast,jag uppfattar de första raderna som snabba, till slut kommer något långsamt
2017-08-15

  Rise Little One
Kärleken finns inte i detta fall!
2017-08-15

  Lehva VIP
Igenkännande. Det värsta är att kärleken dog sakta. Jag tror på snabb död...ibland.
2017-08-15

    ej medlem längre
En stark haiku som gör ont att läsa.
2017-08-15

    ej medlem längre
Stark text om något som inte borde finnas. Zavanna har egentligen sagt allt..
2017-08-15

  ULJO
Tragiskt
2017-08-15

    ej medlem längre
Ett kvinnoöde likt ett förspillt liv.....så mycket kraft och skönhet som aldrig tilläts blomma.
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP