Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvak 4 (På ljudspelare)



Prydnad

Det händer
jag ligger i nattliga vakan
och vrider och vänder
på trasslade lakan
och svär,
för jag är
trött och förbi.
Kunde jag bli
sorglös och fri
i motståndslös tro
att vila och ro
som på blommande ängar
kommer i sängar
i natten,
fann jag ju skatten
och allt ville jag lova
om jag bara fick sova.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-11 08:20



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja jag ligger oxå vrir mig då och då
2018-07-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om denna plåga, sömnlöshet!
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP