Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är ju Ingalill litet för sig. Få är som hon. Men det är väl gott nog. För skulle du vilja känna mer än en? Och skulle du själv kunna vara som hon? Som den där bilden det bara finns en av, tröjan skålen. Vill du hosta upp 650.000 för den?


En människa har frågat Ingalill...






Om hon någonsin köper det verk hon verkar studera på museum och galleri. Men har en varit hemma hos den flickan, hon i alla fall inte har några mer kända verk. Hon skapar visserligen saker på egen hand och i litet olika material. Bara att hon inte ställer ut på galleri. Istället händer det att hon bjuder hem andra. Hon har över mycket 'konstigt' hemma. Bara att det är 'hemmagjort' och 'eget'. På det viset slipper hon tävla med andra. Även om hon blir tillfrågad av andra stundom, om hon kan göra något 'åt dem'. Hon visar sig mera oförstående och som förbryllad. Skulle hon göra något för annan, och då som en 'väntjänst'? Hon sätter då ett pris, få om ens någon, har lust att betala. Det är inte materialet i sig som kostar. Det är förberedelserna som kostar. Och det är väl 'obetalbart', närmast?




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-15 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP