Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussy Riot


Power to the Flower
the divine nectar is in You

Power to the Girls
life’s ænigma is in You

Power to the Pussy
life’s universe take root in You

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-15 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
katt & fittupplopp låter najs :) undra om de två kan samköra kravallerna?
2017-08-16

  Öknens Ros VIP
Yes, it sure is!
2017-08-15

  lodjuret/seglare VIP
Har en dvd med dem. Har bara inte sett den än. Men protester och skaror av folk, för över världen förmedla de behöver tolk, blott bildmässigt ej mer än fem?
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando