Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlös börda

 

 

Du överräckte mig din bärnsten

en hemlighet i handens kupa

Den vägde mer än min förvåning

Du kände mig ju inte alls


 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-15 22:54



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
rörande rart
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg