Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begränsad Bild.


Makt, Mystik å Magi:


Sitter i augustidagens
skumma solsken - - -
å skyler Ensamheten
med Massmedia som
Sällskap; gullige Matte
i "Bygglov" ser på mig
med leende ögon;-- det
ger Åtrån en Skjuts*!

TV är -- för mig -- en
oförklarad Mystik. De,
som tycker sig förstå hur
det fungerar, kanske får
fenomenet bort-ryckt ur
sitt Sammanhang å
missar så magiska faktorer,
andliga förklarande slutsatser¨¨¨¨.

Dock, får jag, blott, se en
ytterst begränsad Bild av
det réella Skéendet. Vill
forska i å ta reda på hur
det förhåller sig med saker
å ting, få en bättre Vy
över länderna å bli så mkt
klokare, än vad jag är, nu.

Måste skylla kunskapsbristen,
som tillkortakommande, - - - -
på nånnting! För att min
analys ska hamna rätt å
- med tydlighet - visa på
tillståndets rätta natur,
så att åtgärder kan sättas
in mot Trollet, som förstör !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-15 23:22



Bookmark and Share


  objekt3
Det som sker på tv sker inte alltid i verkligheten, men ibland är det som sker på tv verkligt, för ofta, kanske
2017-08-19

    ej medlem längre
Ja, media ger en begränsad bild av det som händer, det är inte alltid det stämmer med verkligheten heller. Men man kan lära mycket också...
2017-08-16

  ULJO
Ibland kan media ha en en påverkarnde förmåga över oss människor
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf