Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trånande dikt.


Attraherad ~~~ slumrande lustar...


Söker orden, söker Tillfället, söker dig !
Har gjort en Upptäckt: det är du som fattats mig!

Tillsammans med dig, önskar jag -verkligen- gå.
Du kan känna dig hem-tam i mitt hjärtas vrå.

Nej, - Vännen, - du är inte som alla andra.
Lagt märke till mången, som fortsatt å vandra!

Fast, jag ville inte alls ha dem tillbaka.
Men, DIG skulle jag aldrig vilja försaka !

Dock, har jag svårt att minnas Längtans Röda Kyss.-
Jo, fick en för 9 år sedan, han var -- ryss !!!!

Mindes, sen, att honom har jag, minsann, ridit, -
men insåg att vi, ifrån varann har glidit.

Om, ändå, män inte alltid gick före Fall !
Då stanna´ jag kvar i den egna båtens Svall..

Vrider mig i fläsket av längtan efter dig.
Får jag som jag vill, ska Inget fattas mig !

Man kan undra vad som, egentligen, gäller:
Fiskar, varma -- eller nått som högre smäller!?

I Kärlekens Ljus vi gonar oss i glansen. ¤
Å, min Älskade, - får jag dra dig i Svansen ?







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-16 01:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kärleks poesi, ja
2017-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Minnen och längtan i en skön blandning...
2017-08-18

  Fulbergarn
en kommentar
du är riktit rar
hm underbar
a' five star
poet
så du vet

2017-08-17

    ej medlem längre
Längtans sköna rader...
2017-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Humor och allvar i skön förening!
2017-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2017-08-16

  överlevaren VIP
Text med glimten i ögat!
2017-08-16

  ULJO
En kärleksdikt med slagkraftig humor. Bra
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf