Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfys Thoreau


Thoreau räknar på fingrarna,
allting blir fem. Till och med väg 26,
som sträcker sin ryggrad
genom landskapet och låter timmerbilarna
släpa tallkådans doft utmed vägen och
bär vetekorn som fallit från traktorflak
i sin vägren, gör Thoreau konfys:
det är något som inte stämmer,
det går liksom inte ihop.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 283 gånger
Publicerad 2017-08-16 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson