Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösningsorientering!

Måste Orientera mig, och jag som inte kan läsa kartor.
Då får du lära dig!

Lösningsorienterad. Du läser redan en del av kartan.
Du kan några ord på tyska, en del av kartan!

Varför är du trött?
Fråga dig varför denna befogade negativitet?
För att du måste finna lösningen!
Trött, därför att jag har mens.
Sköt dina sysslor som vanligt, så blir allting bra!

Initierad Lösning för dagen.
Du har ringt vårdcentralen för den molande värken på vänstersidan.
Initierade lösningar , för dagen;
Du är trött.

Sök efter det positiva, Lös problemet, och sköt dina sysslor!




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-16 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim