Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fria vi är älskling

Vad fria vi är älskling
Vi har inte långplanerat
någon långresa långt bort
Vi har gjort det som fallit oss in
dag för dag
Åkt någonstans
Älskat, badat, och pratat
Ätit gott
Enkelt och utan timvis av resor
Utan alla dessa köer
har vi simmat tillsammans
Gjort ingenting eller haft
picnic på vackra ställen
Sett platser och konst
I vårt land, i våra landskap
Medan den milda sommaren
smekte oss




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-16 09:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Låter härligt och lustfyllt, ta dagen som den kommer.
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner