Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever med smärtan

Jag lever med smärtan, trots att den är ett hinder för mig.
Om jag är en häst, hoppar jag över hindret!
Men då behöver jag en ryttare som manar på.
Jag har två!
Mitt boendestöd, och min Älskling. Inte samma person då.

När det är ett hinder, handlar det om sjukdom.
Vad är det för sjukdom?
Vet inte, men det hindrar mig.

Hur känner du dig?
Urlakad.
Ont i tarmen, Ont i äggledaren, Och nästan ständig migrän, eller åtminstone huvudvärk.
Jag vet , att det finns en skillnad mellan migrän och huvudvärk, men när de avlöper varandra, ständigt, då blir det jobbigt!

Det går att vänja sig vid smärta, men då mår man sämre.
Kanske, Och sämre.
Vem skriver ner sin sjukdomshistoria? Från allra första början? Ack, så viktig den Är!
Smärta och smärtans musik är Heavy Metal!
Men man måste ha hopp, annars kan smärtan dra ner en...
I djupet!




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-16 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim