Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipp inte av bandet, Vänskapsbandet!

Vilket band har ni? Klipp inte av bandet, bara rannsaka. Bygg vidare på, intresset ni har delat.
Har gemensamt.




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger
Publicerad 2017-08-16 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim