Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om dina dikter är XXXL saltat!

 

Osaltat, lättsaltat
Normalsaltat, extra saltat dikter

Svartvitt, hörnmålen färg
Normal färg, extra målade dikter

Meningsfulla, betydelse fulla
Meningslösa, smaklösa texter

Kaotiska, suddiga
Rotstarka, spännande texter

Då mörka tider, nu efterskuggade minnen
Nu mörka tider, pinsamma tider

Dikter som talar för sitt lidande
Dikter som kämpar för sitt lidande

Texter som talar ett stumspråk
Texter som talar inget språk

Dikter från en hett hjärta till annat sårat hjärta
Dikter från en vilande själ till en annan sörjande själ

Texter som är lånade och skrivna på ett annat språk
Texter som är skrivna på ett nytt språk

Dikter som själva poeten inte förstår
Dikter som når inget mål

Dikter/texter som talar allmänt men riktade mot en individ
Dikter som är individ riktade men talar för allmänheten

Hat och ondfulla texter
Lögnrika, hjärntvätt programmerade texter

Rasistiska, nazistiska, hetsiga dikter
Odemokrat, diktatur regeringen, politiska partier, poeter

Avsiktiga, oavsiktliga riktade dikter
Förolämpliga hånfulla, kränkande dikter

Texter från en annan kultur som inte passar den svanka kulturen
Mångkultur blandade texter som ej går ihop med den svenska poesin

Och lägg lite till….. Osv.
Och mycket mer till ….. Osv.

Mina texter är blodkläda från Mellanöstern/Sverige, EU, västvärlden
Mina texter talar sanningen som västvärlden förnekar till och censurerar

Naken är jag och helt nakna mina dikter som solen
Synliga, starka maktfulla som döden

Jag är osaltat, lätt, normalt, extra, XXXL saltat
Jag är blodfärgat och kommer från den terrorist mellanöstern

Hur ser dina dikter/texter ut?
Hur talar ditt samvete till dig?

Lätt, normalt, eller extra saltat, eller XXXXXL är dina dikt/text?
Färgat, ofärgat , suddig, slarvig, , tjatigt ät dina texter

Är du en smart och förnuftig människa eller HJÄRNTVÄTTAT ?
Står du för den yttrandefriheten eller är  du med i censurens flack!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2017-08-16 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP