Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ovännerna på poeter.se

 

Det tar så många år för en människa att få en riktigt vän
Men det går som ett ögonblick att vara ovän med någon

En vän är en vän
En ovän är ett fiende (svenskarna väljer ordet ovän för ordet fiende)

Svart och vitt
Ljus och mörkret

Mina många år som medlem på poeter.se
Har visat att vi är ovänner med varandra mer än att vara vänner

Jag har mindre en handfat vänner på poeter.se
Ovänner JOOOOOOOOOOO det har jag många än man tror

En poet är en känsligt människa
JAG ÄR INGEN POET!

Och DU!
Och snälla DU!

Tänk nog innan du skriver en otrevlig kommentar till någon
Du vet väll att du kan får samma skit tillbaka och kanske mer

Såra INTE en annan poet , han skriver ur sitt lidande/erfarenhet!
Såra och mörkklädda INTE sanningen!

Läsa och ….. nog innan du dömer!
Tänk fri utan censuren piska och låt tankarna skymma!

Man borde skämmas över att var ovän/otrevlig mot en annan poet/människa
Man står på tur , du som tycker att du är den enda som har rätt

Poetrena borde alltid vara vänner
Poeterna är en ANNAN TYP människa

Det finns /aldrig funnits yttrandefrihet i SVERIGE/EU/västvärlden
Och man vet VAFRÖR!

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2017-08-16 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP