Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Closer to You

 

 

It´s getting darker.
The sun is not
shining so bright
any more.

The shadows
are getting longer
and I can feel
that it´s colder.

I hear the rain
and if I really listen,
even the thunder
far, far away.

 

 

I need to move
closer to You,
because without You
I´ll be lost in the night!

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-10-08 18:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse!
2017-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text som förmedlar hur viktigt det är med kärlek, värme och gemenskap!
2017-10-22

  aol
Underbart vemodsfint skaldat.
2017-10-21

  Anders.L
Utsökt skaldat! Mörker kryper sig allt närmre med tiden, kylan befinner sig runtomkring. I sökandet efter värmen som man en gång haft.
2017-10-13

  överlevaren VIP
Känslosamt....
2017-10-12

  Fem hjärtan VIP
Åh så vackert ömt och vemodigt..! Gillar mycket!
2017-10-09

  Olof Lagerhorn VIP
A beautiful and sensitive poem of how we sometime can feel. A good photo.
2017-10-09

  Eva Helene VIP
Åh så fint detta! Bilden så vacker med!
2017-10-09

  Salvation Pepper
Nice. The comfort.
2017-10-09

  Jan Widströmer VIP
Nästan en sångtext, lite countryvemod...
2017-10-09

  StinaJ VIP
Vemodsvacker.
2017-10-09

  Niliboy
Vackert om Himlen å kärlek! Jag tror jag förstod allt!
2017-10-09

  ULJO
Strålande diktat
2017-10-09

  Bibbi VIP
Så fint.
2017-10-09

  Chawa VIP
I övergångstider söker vi handen och tryggheten. Fint på engelska...
2017-10-08

  Rise Little One
En mjuk och sensitiv känsla...Den blir ännu mer vackra speciellt på engelska...
2017-10-08

    ej medlem längre
Det var vackert
det är viktigt att öppna sitt hjärta
för den som behöver närhet
och en hand i stunden

Det kan vara en älskad
som behöver
vi är alla värdefulla

Riktigt bra kramar <3
2017-10-08

    ej medlem längre
Mycket vackra och stämningsfulla ord.
2017-10-08

  M:tin
Fin!!!!!!!
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP