Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En julsaga

de tre vise männen kommer inte
stjärnan i skyn är bara lysrör
lågenergi
30 watt

ängeln ska befria mig
hon ska se till att barnet inte föds
pratar om preventivmedel
fördelarna med att använda kondom

då hade jag inte fått sjukdomen
och Jesus
hade vart lite sperma
slängd i soporna

i krubban
ligger bara sorg
och lite halm
de tre vise männen kommer inte




Fri vers av elva.två
Läst 696 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-16 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva.två