Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragspelet

Tre norrmän hittade ett dragspel.

Den förste tryckte på några av knapparna.
Inget hände.

Den andre drog bälgen fram och tillbaka.
Inget hände.

Den tredje tryckte på några av knapparna
och drog bälgen fram och tillbaka.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 623 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-09-04 17:07



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ja ibland gäller det att vara tre och två tester så är den tredje som lyckas...

Lite som uti stora vida världen...
En Usa..
En Nordkorean och en ryss...

Vi får väl se vem som trycker sist på knappen ..eller drar i bälgen ..den tredje står och uppmuntrande hejar på!

2017-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den siste fattade galoppen...
2017-09-08

  Lars Hedlin
Se där! Tonerna skvalade till slut...
2017-09-07

  Maria Sundelin VIP
Övning ger färdighet
2017-09-06

    Dan Myrbeck
TACK till alla!
2017-09-06

  Rise Little One
Tack för lektionen om hur man spelar dragspel!
2017-09-06

  Blomma-Stjärna VIP
- knappandet (1) och bälgdragandet (2) sam-tidigt gav musik - - -
2017-09-05

  limerick VIP
Fint exempel på norskt teamwork.
2017-09-05

  Anya VIP
Tänker att så är det med hela livet. Man får testa och testa om....problemlösning.
2017-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Alltså lärde de sig att samarbete är bra.
2017-09-05

  walborg
Samarbete
2017-09-04

  Blått Norrsken VIP
Det lyckades tillslut!!!
2017-09-04

  överlevaren VIP
Övning ger färdighet!
2017-09-04

  Per Drysén
Det behövs tre norrmän för att spela dragspel
2017-09-04

  M.Eta
Och ljuv musik uppstod!!
2017-09-04

    ej medlem längre
Mitt-i-prick!
2017-09-04

  ULJO
De är inte dumma de där norrmännen, det har jag alltid sagt.
2017-09-04

    ej medlem längre
Trägen vinner!
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck