Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Onsdag morgon 16 augusti 2017

 

i morse regnade det 

först lite grann

men efter en stund

öste regnet ner

det blev ingen promenad

hade lite jag tänkt göra

i min lägenhet

som att dammsuga

plocka ihop lite grann

inget av det blev gjort

jag tog min bok för att läsa

det blev inte många rader

som jag läste

somnade

tror jag sov i ett par timmar

näe jag äntligen vaknade

var det dags för lunch

ute hade det ljusnat

regnmolnen var borta

solen försökte tränga igenom

jag åt min lunch

det ljusnade mer och mer

solen började komma igenom

just nu lyser den

från en nästan blå himmel

jag måste ta mig i kragen

komma ut

få lite frisk luft

och känna solens varma strålar

 

anits 16 augusti 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-16 14:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack vännen och ha det gott!
2017-09-07

  Anya VIP
Hoppas du tog dig ut en sväng. Alltid härligt med lite frisk luft.
2017-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Frisk luft är bra bara man kommer iväg...fint berättat...
2017-08-18

  Bibbi VIP
Tack för Din fina berättelse!
2017-08-17

  aol
Ja gå ut min vän och känn att du lever,
2017-08-16

  Niliboy
Ja, att gå ut å gå börjar jag göra också
Å gillar det skarpt, det har börjat ta emot, ryggläget. Trevligt å roligt berättar,
2017-08-16

    ej medlem längre
härligt att glädjas åt dagen och stunden kram <3
2017-08-16

    ej medlem längre
Ja det är bra att komma ut och röra på sig. Dessa fina sommardagar bör man försöka ta vara på!
2017-08-16

  ULJO
Allt kommer att kännas mycket bättre om du kan ta dig ut och få njuta av det naturen bjuder dig. Frisk luft, en lite promenad, det behöver inte vara långt. Bara att komma ut är välgörande.
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP