Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dåligt omdöme av Sveriges Radio i urvalet av programledare för Sommar i P1


Skumma typer i Sverige och USA

Härom dagen var det en programledare för Sommar i P1

som var fastighetsrufflare och som satt och skröt

om hur skicklig han var att räkna

Genast han såg en yta som var till salu

så satte han sig ner och snabbt kalkylerade på

hur många småhus han kunde få in där; 

och många gånger genom att befintlig byggnad revs

Ofta hade inte säljaren, som ofta var en ensam äldre person;

ingen aning om det reella värdet av sin egendom

och blev sålunda lurad av en smart affärsman

Parallellen finns i USA; nämligen Donald Trump

som också byggt sin förmögenhet på samma

ruffliga fastighetsaffärer

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-16 17:11



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja jag såg dokumenteren och folket förbannelser, på Donald Tramp, så slutar alla skurkar! Tänk bara på romsk kvinna i Amerika som slängdes ut i vinter kyla med sina barn av fastighetsägaren, Mr. President Kennedy och från dess i sju generationer kommer att härska förbannelser över Kennedy familjen och Amerika. Den 21 aug blir totala solförmörkelser kommer att hända någonting bra efter det folket kommer att vakna mer medveten hur kort här på jorden det är inte lönt bli djävel.
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP