Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men


Han var här, men försökte dölja det som en som gäspning
Men jag är rädd om livet
Okänt är kriget för mig nu
Svårt är livet och det går långsamt förbi
Du kan inte luta dig mot någonting
när inte tiden finns här
Du kan bara snabba på, trots att det är meningslöst
Vi är i trubbel
Svårt är livet och det går långsamt förbi
Jag får inte komplex för diktaturens män
Han förgör hans bror, vad gör han i människoriket?
när han säger: vi kommer i himmelriket!
Han säger också: vi är rädda för djuriskt våld
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-16 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro