Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K-hål

med ögon som kol
två svarta diamanter
som viskar "ta min hand,
låt oss dansa över kanten"

hon har ett leende
som ett laddat vapen
hennes röst blir kokain
som håller mig jagad & vaken

vad har jag gjort sen sist?
frågan är som en knuten snara
"jag slog sönder hela världen"
jag kan bara le utan att svara

det enda hon vet
är det jag försiktigt visar
det här är bara teater,
illusoriska luftslott
Pink Floyds flygande grisar

hon frågar om vi ska ta en öl
jag ryggar tillbaka som ett slaget djur
hon tar av sin kevlarväst
och jag kryper längre in i min bur

hon frågar om jag verkligen vill
varje gång jag skyller på mitt kneg
kanske har hon redan förstått
att jag bara är feg




Fri vers av Jag&Frank
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-16 19:34



Bookmark and Share


  Svart svan
En innehållsrik dikt i dagens Sverige...
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank