Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekorren


Jag sitter under trädet
med min skrivbok i mitt knä
när en ekorre plötsligt
springer över papperet

Har du skrivit något?

Nej, min tanke är tom
mitt hjärta tyst

Ekorren ser på mig
med ögon
fulla av orden jag saknar

Ger mig som tröst
sina spår
över arket






Fri vers av Kristina Wallbing
Läst 379 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-08-16 21:37



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
Som ett hemligt tecken på papprets ark... Fin dikt

2018-09-02

  Färdskrivaren VIP
En mycket levande och fin dikt!

2017-08-23

  Jan Widströmer VIP
Naturen är den största konstnären.
2017-08-18

  Yrre VIP
Så fin!
2017-08-17

  Marta
precis vad jag behövde denna morgon, härligt!
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Kristina Wallbing
Kristina Wallbing

Senast publicerade
Som en horisont
Ekorren
* Se alla