Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En jävla massa känslor på papper.


Le för stunden

Du hittar mig på hörnet, där någonstans hos mig själv.
Du kan inte se mig,
men jag iakttar och dömer, varenda val du tar.
Finner du något svar?
Det finns inte mycket kvar.

Kalla mig livets publik, demon eller sabotör.
Jag kommer alltid hata dig, för allt du gör.
Du vill skrika,
men det är aldrig någon som hör.
Det är bara så det är på livets teater.

Välkommen, slå dig ner, kolla noga för att han kommer gå under.
Och det blir bara bättre för varje själ som ser.

Jag ser allt, du inte kan se.
Det är något vi båda vet, jag vet inte hur många gånger jag har sagt det.

Allt för att berätta om känslan, jag inte riktigt kan förstå.
Alla desperata försök om natten, men vi kommer aldrig längre än så.
Du och jag,
jag och du,
jag och jag.
Natten blir till dag.

Vi låtsas för att vi kan,
för ärlighet ger oss ingenting.
Så vi ler för stunden,
som att det mirakulöst gör det bra




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Unsaidwords
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-16 23:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna låt var allt litet depressiv vännen..
nej se ljuset och skriv om texten
du bär nyckeln
till framgång inom dig
stäm lutans strängar
och sjung av hjärtat
en annan sång :D

Ha det gott!

2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords