Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

500 diagnoser

Hur ska det förklaras,
som femhundra diagnoser utan namn.
Du är den du är,
men det alla ser som fel,
är där.

Att tänka utanför ramarna är förbjudet.
- Här ta ett piller till.
Med förhoppningen om att känslan ska stå still.
Vet du själv vad du vill?

Du vill inte dö,
men du vägrar leva.
Det är för svårt att överleva.
Kraven från världen är skeva.
Likaså bilden av oss.

Vi är starkare än du kan ana,
fast med fler problem.
Problem som aldrig syns för det otränade ögat.
Men är du likadan,
så ser du det lika klart.
Visst är det underbart?




Övriga genrer av Unsaidwords
Läst 460 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-16 23:45



Bookmark and Share


  Femme Fatale
Jag ser dig =)
2019-09-07

  dansamedvargar
Så himla bra!

Tycker mig även höra musik till texten :)
2017-09-06

  Sigridanna
Så relaterbart och fint.
2017-08-17

    ej medlem längre
försöka bara vara
problem skapar vi själva
andas nuet


2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords