Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka kvinnor


som vet vad de vill
som tar vad de vill

allsmäktiga gudinnor
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 418 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-17 00:00



Bookmark and Share


  genni
Så bör det vara.
2017-08-20

    ej medlem längre
Personligen har jag aldrig varit så förtjust i det där gudinnebegreppet.

Jag gillar djuren och naturen mer än vad gillar gudar så för mig är de som tigrinnor eller så, men visst jag kan ju förstå att folk talar i såna termer.

Hemma hos oss så använder vi mer sådana termer man titulera kungligheter med, typ ers höghet och sånt.

Haha det ser ju inte klokt ut i text men det funkar bra i verkligheten.

Aja, om jag ska vara ärliga oftast så använder vi bara våra riktiga namn eller ja våra smeknamn för varandra.

Våra smeknamn behåller jag för mig själv.
2017-08-17

  lodjuret/seglare VIP
Den sortens kvinnor får väl manliga karlar till skogshuggare på permis i staden att ta till harvärjan? Hur skall framåt kvinnor kunna yttra orden 'ta mig'? De vill ju 'ta för sig'. Blir snurrig i huvudet bara av att tänka mig Indien här. Hur kan du bara uppmuntra som 'till revolt'? Var finns där ett par kjolar att gömma sig bakom, då de bäst som behövs?
2017-08-17

  Öknens Ros VIP
go for it! ;)
2017-08-17

  aol
Ja såna kvinnor är en sann ryggrad att ha i ett samhälle, så sant fint skaldat här på så få rader.
2017-08-17

    ej medlem längre
Fortsätt skriva som du gör!
Applåder! !


2017-08-17

  Marja-Liisa Koski VIP
Yes!
ML
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando