Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ros


generosa

det är faktiskt verkligen verk

av generositet som gäller

gäller för mer för fler

annars äts du

vittrar

vitterhet är annat

andras till väl

om inte i förhållande till andra gentemot dem

så inget

inget mer

sand




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-17 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly