Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyraren Suki Kim i Nordkorea under-cover.

 

”folket lever isolerad i en bubbla otroligt känslomässiga och intellektuella avslöjanden i Nordkorea: En hemlig journalist gjorde chockerande meddelanden.

Chockerande nya detaljer dyker upp från Nordkorea. En hemlig journalist otro avslöjanden görs inom de kommunistiska länderna.

Suki Kim tillbringade sex månader smugglas in Nordkorea, som sades vara en lärare och missionär. "Nordkorean höjs vara soldater och har inget gram frihet" sade hon till CNN. "Deras liv bestäms av den högste ledaren.

All information från utsidan är förbjudet, visas inte på något sätt. Det är verkligen ett system av absolut kontroll ", sade hon. på hemlig uppdrag Suki Kim i Nordkorea inträffade år 2011 när hon kom till Pyongyang som lärare på en elit skola för att utbilda framtida ledare i Nordkorea. Hon skrev också en bok om en av de mest repressiva regimer i världen.

"Nordkorea är helt enkelt dyrkar en högste ledare. Det är en militärdiktatur, en av de största arméer i världen och där all kommunikation är blockerad, "sade hon till journalister.

Suki Kim säger att "nordkoreaner är trevliga människor, men bor i en bubbla isolerade emotionella och intellektuella".

Journalisten rapporterade om människor som inte visste att det fanns examen från dator men internet eller hur de var studenter skyldighet att delta i veckomöten där de släkt med varandra. "Detta land är något jag inte har sett förut.

Det är en kärnkraft som förslavar sina medborgare för den högste ledaren. Det förödandet att en sådan värld finns i dessa tider. Det är den sorgligaste platsen i världen", avslutar hon.

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2017-08-17 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP