Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tre världar möts i en liten trappuppgång.


Farligt och spännande.

De skriker där ovanpå, två unga kvinnor.
Det låter som skriket efter någon stjärna.
-Men var är nycklarna? Ge oss nyckeln..

I en trappuppgång möttes deras öden.
se.1984.

Längst upp.
I mitten.
-Och där nere sitter hon
och författar sin framtid.
"Min lilla studio"
-Så kallar hon sin bostad.
Och det är där det händer,
där känslorna möter ordet.

Längst upp sitter den som tagit hennes namn
som lurat de andra att en hora intagit hennes
lägenhet där nere och att horan kapat allting
kvinnan där uppe sitter nu "barnvakt" åt dem
som tvångs-upptagit innehavaren av bostaden
den som blivit såld till de unga skrikande små.

De som nu skriker, hotar att döda för nycklarna.

-Vi har inga nycklar, försvarar sig någon sedan..
-Vi är ett Band, var är upphovsrättsinnehavaren?
-Jag har pratat med (ett namn) vi har hittat henne.
-Hon är våran..

-Pågår det en uppgörelse i den här trappuppgången?

-Kvinnan där nere som tidigare blivit tvångsupptagen
som en barnvakt slipper nu den här delen av historien.
De som tvångs-tagit hennes namn, tog också hennes liv.

-Så det är så här det går till i möten med andra världar?
-Det är ett möte som Polisen säger att vi får sköta själva.
-Ja, för de har annat att göra!

"De måste ge P-bot till Hisings-borna."

-O-fan är vi på den Ön.
-Ja, och hur landade ni här?

"Farligt och spännande när tre världar möts i verkligheten."

-Kvinnan där nere lärde sig mycket av sin Far, Han var Vakt.
-Nu vaktar hon sin egen värld.
-Kan hon ha blivit sin egen livvakt?
-Kan man det, hördes det från buskarna utanför.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-17 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP