Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville veta, men inte nu längre

jag ville veta
så jag frågade

och nu vet jag
att jag bara är en vän till dig

så tack
för att du svarade på min fråga

fastän jag nu i efterhand
hellre inte hade velat veta




Fri vers (Fri form) av Molnpuffar
Läst 338 gånger
Publicerad 2017-08-17 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Molnpuffar