Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Företagsorkestern

Ett företag skall verka som en symfoniorkester

Alla instrumentalister gör sina variationer

Solopianisten gör sitt nummer

medan de övriga i orkestern avvaktar

andäktigt lyssnande

och i vissa lägen faller in 

stödjande med sina stråkar

Men utan en duktig och lyhörd dirigent

står sig vare sig en symfoniorkester

eller ett företag sig slätt

Harmonin är så viktig




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2017-08-17 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP