Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att tiga löser ingenting


Tala ut

Så mycket
är lätt att säga
trivialiteter
slinker ut
ger ingen respons

ansträng dig
sånt som är svårt
att säga
behöver också
komma ut
ord kan bygga broar
allvarligt talat





Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-17 17:05



Bookmark and Share


  erkki
Ligger mycket i denna visdom. Vad sägs om varianten: Tala är silver, le är guld?
2017-08-20

  Bengt H VIP
Sporrande ord.
2017-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP