Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utgå inte bara från dig själv


båda sidor av historien

Det som har varit i säck
innan det kom
i påse
är inte genomtänkt

Hur mycket påverkas vi
av andras åsikter


you must always hear
both sides of the story

ta reda på fakta
innan du dömer

tänk dig in i
en annan människas situation
istället för
att bara utgå från dig själv
och dina begränsade erfarenheter








Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-17 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP