Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkt svart kaffe

Du kommer upp på min tinder igen
"jag är starkt svart kaffe" har du skrivit i din profil
och jag himlar automatiskt med ögonen
åt att du alltid pratar i kent-citat
Leo, är du rädd för att tala din egen sanning?

Jag är väl själv för mörk för att kunna vara
sockret och nyfikenheten du önskar
Du kanske har rätt ändå
för precis som starkt svart kaffe
lämnar du en bitter smak på mina läppar




Fri vers av artaug
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-17 21:29



Bookmark and Share


  Flisan
Du vet redan att jag totalälskar dina texter och jag vet inte vad mer jag kan säga.
Jag är kär, helt enkelt!
2017-08-20

  AmiieS
Sista meningen i första stycket kändes verkligen rakt på. Den fångade något i nuet. Snyggt!
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug