Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dilemma

Den infrysta egenskapen
som är så självklar
att den saknar namn.

Den är ett absolut krav,
intensivt absorberad.
Den tillåter oss.

Vi saknar den helt,
du, jag och vi.
Jag älskar dig besinningslöst.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-17 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP