Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett inre resonemang om extensiell näravaro.


Men du Gud

älskar

jag älskar dig

jag älskar mig

din  Otillgänglighet 

den som gör mig osynlig

din nonchalans 

den gör mig synlig 

allt får mig att leva

den gör mig

blott utan dig

aldrig utan tid

jag är evigt oblid. 

Ja, just det. 

Din min vår Gud

ta fram din sol

Här är jag

här är vi

där är ni

själens inre

Men du Gud?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-20 08:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är inte otillgänglig.
Men människan håller gärna Jesus på armlängds avstånd.
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP