Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blekningsmedel

Mun mot mun metoden
Med blekninsmedel.
Dem kallar mig en fighter,
Men jag har förlorat alla strider.
Spiralen av tider och mediciner.
Men det är inte liket på bårhuset
Som är den som lider.

In i andra akten men vill skrika ridå.
Bocka, tacka för mig och säga hejdå.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-18 00:02



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Stopp inte ännu den tiden kommer ändå.
2024-01-24

  Hopplös själ
Nu blev jag tagen.
Faktiskt också nerdragen
till djupet av min sorgsna själ


2017-09-10

  Henning Hson
Tummen upp!
2017-08-18

    Peter Söderqvist
Välskriven text om ett tungt tema.
2017-08-18

  Emily Whatever
Riktigt bra!
2017-08-18

  ULJO
Berörarande ord med stänk av melankoli. Bra förmedlat.
2017-08-18

  Unsaidwords
Gillar hur man kan tolka slutet på olika sätt. Tråkigt att du känner som du gör (Om min tolkning till vad det kan antyda stämmer) men gillade känslan. Riktigt bra.
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP