Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det är att vara Jag, på ett ungefär.


Om du fick min hjärna för en dag

Om du fick min hjärna för en dag.
Vad skulle du känna, tänka, och säga?
Skulle du vara modigare än mig, om du fick vara jag?

En omöjlighet, jag vet.
Men du får låna känslan.
Skulle du förstå mig?
Skulle det då vara okej att vara jag?

Desperat efter en lösning,
den finns där.
Men jag kan inte se den.
Du är rädd för att lyckas, du är rädd för att misslyckas.
Och du vet inte vad som är värst.

Man kan se igenom tiden, bara man tror.
Framtiden står vid dörren, och den väntar inte.
Vad vill du se?
Vad vill du ska ske?

Jag låter dig styra mig,
bara du gör allt okej.
Känslan är för den som alltid säger nej.
Känslan är som gjord för mig.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-18 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords